Top Project: Northeastern University, Boston, MA

A Birch tree forest can be seen in this Northeastern lecture hall thanks to the Topakustik Micro Graphic design. The different spacings of the 0.5 mm perforations create the design in the white painted panels. A photograph of the forest gets vectorized and then plotted out on our state-of-the-art laser machinery to achieve this life-like recreation of a real birch tree forest. Students lucky enough to have class in this hall might get lost in that forest while trying to concentrate on their studies.

Project:  Northeastern University, Boston, MA
Products: Topakustik® Micro Graphic/ White Paint
Area: 1,500 sq/ft
Year Built:  2017

Northeastern University, Boston

Northeastern University, Boston

Northeastern University, Boston

Northeastern University, Boston

Northeastern University, Boston

Northeastern University, Boston

Posted by admin / Posted on 31 Oct